Nieuws – Welkom op de website www.schaaksite.nl

Welkom bij de website. Heeft u wat nieuws te melden? Zijn er actuele items die de aandacht verdienen? Laat het weten.

1 Reactie

  1. Avatar
    hans berrevoets 10 januari 2010

    Kees: succes met je stap voorwaarts op het gebied van (schaak) communicatie.

    Ik hoop dat het mede een impuls kan zijn om de schaaksport aan meer actieve beoefenaars te helpen om daarmee onze mooie sport toekomst bestendig te maken. Ik zag dat Ab Scheel van de mooie RSB-website de site al aandacht heeft gegeven en dat je oud RSB-voorzitter Teun Koorevaar al mee hebt. Ik denk dat ook www.tomsschaakboeken.nl van Tom van Bokhoven in Dordrecht graag een samenwerking mogelijk maakt op basis van wederzijds voordeel. Ik blijf je volgen in elk geval. hans berrevoets

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.