Contact

Hoofdredactie: Herman Grooten, Dimitri Reinderman, Lennart Ootes

Mailadres redactie Schaaksite.nl: redactieschaaksite@gmail.com

Privacy:

Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw geregistreerde gegevens, zoals e-mail en eventuele nickname, om. Wij verkopen geen e-mail of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om voorkeuren aan te geven en reacties te geven op de site.

Auteursrecht:

Het auteursrecht berust bij de oorspronkelijke maker van de artikelen, columns, foto’s,tekeningen, etc. etc.
Kopiëren hiervan mag alleen na overleg met de auteur. Bronvermelding is een vereiste. Met auteursrecht van derden zal rekening worden gehouden. Bronvermelding zal, voor zover bekend, plaatsvinden.

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.