Boeken, boeken, boeken: lezen en beoordelen

Via deze pagina kunnen boeken aangeboden worden voor een recensie. Wanneer mensen een tip voor een boek hebben is dit prima. Heeft iemand genoeg gestudeerd in een boek en wil hij of zij daar een ander mee blij maken, laat het weten via deze site.

1 Reactie

 1. Avatar
  Tom Bus 17 januari 2010

  Hoi Kees,

  Ik vind dit een heel interessante rubriek. Ik lees heel graag boeken die met schaken te maken hebben en wil zodoende graag geïnformeerd worden door collega-schakers.

  Wellicht dat ik binnenkort zelf een recensie schrijf over het boek The English Opening van Mihail Marin. Ik ben zelf meer een voorstander van algemene (middenspel- en eindspel-) boeken, maar voor Marin wil ik graag een uizondering maken.

  Verder wens ik je heel veel succes met je nieuwe site

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.