Vijftigduizend bezoekers voor Tomsschaakboeken.nl

DORDRECHT – De Dordtse schaaksite met een bovenregionale uitstraling, Tomsschaakboeken.nl, meldt al meer dan vijftigduizend unieke bezoekers te hebben gehad. Dat is voor initiatiefnemer Tom van Bokhoven een groot succes. Een Amerikaans bedrijf heeft inmiddels de waarde van zijn schaaksite ook al in geld uitgedrukt. De site www.tomsschaakboeken.nl is de huissite van de schaakclub de Willige dame en volgt alle regionale schaakzaken. Ook worden nieuwsberichten meegenomen en is er een samenwerking met de nieuwsite van schaker Hans Huisman, www.dordrecht.net.

Tomsschaakboeken.nl gebruikt die Dordtse nieuwssite als extra voordeur op internet om meer mensen op de eigen site te krijgen. Dat noemt Tom van Bokhoven samenwerking op basis van wederzijds voordeel. Hij werkt ook samen met Ab Scheel, die de populaire website van de RSB verzorgt en ook de man is achter het succes van de site van Messemaker in Gouda.

Voor Tom van Bokhoven is internet een uitstekende weg om aan schaakpromotie te doen voor de bassis van de sport en meer.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.