Christov Kleijn wint Chesscool Puzzle Challenge

Geplaatst: 18 januari 2010

Met de maximale score van 64 punten won Christov Kleijn op zaterdag 16 januari jongstleden de o.a. door ChessVibes gesponsorde finale van de eerste editie van de Chesscool Chess Puzzle Challenge. Hiermee bevestigde hij zijn kandidatuur voor de overwinning. Zijn grote concurrent Eddy van Beers moest in de 4de van de 12 puzzles een steek laten vallen en eindigde met 61 punten op een mooie tweede plaats. Miguoel Admiraal pakte verrassend de derde prijs door met een eindscore van 52 punten favoriet Wouter Spoelman voor te blijven. Laatstgenoemde behaalde 50 punten en greep daarmee net naast een hoofdprijs.

Zie voor meer nieuws www.chesscool.nl/puzzle.

1 Reactie

  1. Avatar
    Kees Schrijvers 18 januari 2010

    Zie er netjes uit Hicham. Ik heb even het linkje naar de website aangepast. Nu kunnen mensen gelijk naar jullie website bezoeken.

    Kees

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.