Foto's Corus

Afgelopen zaterdag was ik even op het Corus en mocht ik foto’s maken op het podium. De eerste vijf minuten probeer je dan zo snel mogelijk zoveel mogelijk coryfeeën te schieten. Dat moet dus snel en iedereen wil dat mooie plekje wel. Met een beetje geluk heb je enkele toppers er goed op staan. Daarna mag je op afstand schieten met een camera die geen geluid maakt, maar dan heb je eigenlijk een flinke telelens nodig om iets moois te maken. Aangezien ik die niet heb heb ik vanaf het balkon dan maar wat kromme foto’s gemaakt met een groothoeklens. Je vindt mijn foto’s altijd op mijn Flickr account en dus ook die van de voorlaatste ronde van Corus 2010. Je mag mijn foto’s altijd zonder bronvermelding gebruiken. Geen enkel probleem, hoe meer je ze verspreidt, hoe liever.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.