Van Delft – Van der Doel KNSB 6e ronde

Merijn van Delft heeft zijn partij tegen V.d. Doel geanalyseerd.

2 Reacties

 1. Avatar
  Berry 12 februari 2010

  ik wil iedereen aanraden om bij het bekijken van de partij te kiezen voor het silverlight bord (als je tenminste tegen dezelfde dingen aanloopt als ik). Dan heb je de analyse compleet. Ik zat via het andere bord te kijken en kreeg in de analyse plompverloren melding van de partijen Carlsen-Leko en Ivanchuk-Aronian, zonder zetten. Dat was een beetje verwarrend, maar via de andere pgn-viewer had ik de analyse wel compleet. Goed werk verder, Merijn!

 2. Avatar
  Berry 12 februari 2010

  hm, ik zie nu nog heel veel meer verschillen. Het meest overzichtelijk en compleet heb ik de analyse als ik hem download naar Fritz.

  Hebben anderen ook last van deze grote verschillen?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.