Autist verliest

Hoe de avond zou eindigen stond al vast. Bij hét Indiaas restaurant, we speelden tenslotte een thuiswedstrijd. Om voor mij onverklaarbare wijze wordt deze traditie maar niet doorbroken. Gelukkig is de keuken aldaar gemiddeld genomen van prima kwaliteit. Menig quote is ontrokken aan de gezellige gesprekken in dit restaurant na afloop van de wedstrijd.

Hoe sterk de traditie van het Indiaas restaurant ook moge zijn, wij starten een thuiswedstrijd in ons vertrouwde hol, de speelzaal van Philidor. In tegenstelling tot de uitwedstrijden dicht bij huis, ben ik bij de verre uitwedstrijden in Leeuwarden keurig op tijd. Een mooie gelegenheid om het rustige opstarten van de middag gade te slaan.

De jeugd van ons team – Gert Jan en Amir, mijzelf nog tot de jeugd scharen zou ijdele wanhoop zijn – is keurig op tijd en heeft er zowel zin als vertrouwen in. Een goede zaak, daarop volgen vaak klinkende overwinningen. Echter, dit is niet de peptalk die mij inspiratie verschaft voor een strijdlustig gevecht. Lees verder….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.