De internationale schaakarena (2)

Vandaag was het, ondanks de 3 remises, een zeer boeiende ronde in Linares.

Gefascineerd volgde ik op PlayChess het audiocommentaar van Yasser Seirawan. Het geluid heb ik niet mee kunnen kopiƫren maar de varianten (rijp en groen door elkaar) zijn boeiend. Via deze link kun je naar de site om DVD van Yasser te zien en eventueel aan te schaffen. Bezoek tijdens de live-partijen de site van Chessbase om het commentaar van Yasser te horen. Dit is veel interessanter dan alleen de kale partij naspelen. Ben benieuwd hoe Anish Giri morgen de partijen voor ChessBase bespreekt.Anish analyse van Aronian -Topalov staat inmiddels on-line. Hier de link

www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=6129 Ook deze partij is te downloaden en kan desgewenst in Seirawans analyse ingevoegd worden.

en.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.