WSV 56 ste Drie Rondentoernooi

Philip Westerduin winnaar WSV 56ste Drie Rondentoernooi

Waddinxveen, 20 februari 2010

Philip Westerduin van RSR Ivoren Toren uit Rotterdam is de winnaar geworden van de 56ste editie van het WSV Drie Rondentoernooi. Hij moest het in de hoogste groep opnemen tegen 3 Messemakerleden: Arjan Hennink (titelverdediger), Frans Bottenberg en Henk-Jan Evengroen, winst was er op Hennink en Bottenberg en remise tegen het jeugdtalent Henk-Jan Evengroen. In groep 2 liet Sophia Thoma haar visitekaartje achter, zij won de partijen respectievelijk van Harro Jansen, Barthold Jansen en Edo Pouwelse. Wat de meesten niet weten, Sophia kan niet alleen goed schaken, zij is ook een begenadigd pianiste!. Ook in de andere groepen werd er sportieve strijd geleverd. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor dit goed georganiseerde toernooi.

Lees alles op abscheel.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.