Gouden KNSB-erespeld Henk de Kleijnen

Kees Brinkers (voorzitter Messemaker 1847) spelt de onderscheiding op

Op maandag 22 februari 2010 kon Kees Brinkers (voorzitter Messemaker 1847) drie jaar te laat, maar met veel genoegen, de gouden KNSB-speld voor 50 jaar bondslidmaatschap uitreiken aan Henk de Kleijnen. Op 13-jarige leeftijd startte hij bij de jeugd van de toenmalige Rotterdamse vereniging Schiebroek, waar hij later het seniorenkampioenschap zou boeken. Later verhuisde hij naar de Alphense Schaakclub, waar hij eveneens een aantal clubtitels veroverde. De Kleijnen is lid van verdienste bij Messemaker 1847 en erelid van Erasmus (Rotterdam). Lees verder]

1 Reactie

  1. Avatar
    Kees Schrijvers 24 februari 2010

    Van harte gefeliciteerd Henk. Lid van verdienste, erelid en nu nog een gouden speld. Het kan niet op.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.