NK schoolschaken 2010 voor Basis Onderwijs naar Leiderdorp

Het NK schoolschaken voor het Basis Onderwijs zal na zes jaar achtereen in Nijmegen te hebben plaatsgevonden dit jaar verhuizen naar Leiderdorp. PC Basisschool Kastanjelaan zal gastheer zijn van dit Nederlands Kampioenschap voor de 36 sterkste schoolschaakteams. Het team van PC BS Kastanjelaan is regerend Nederlands Kampioen in het Basis Onderwijs. Op deze school is een echte schoolschaakclub aanwezig, waar wekelijks schaaklessen worden gegeven en competitie wordt gespeeld. Iedereen die op de school zit, komt met schaken in aanraking en doet minimaal de beginnerscursus schaken.

Het NK schoolschaken voor Basis Onderwijs zal plaatsvinden op zaterdagen 29 mei, 5 en 12 juni 2010.

De teams van het Voortgezet Onderwijs speelden tot afgelopen jaar samen met het Basis Onderwijs op dezelfde locatie. Dit zal dit jaar niet gebeuren. Voor het Voortgezet Onderwijs wordt een andere oplossing voorbereid op een andere locatie. Op 10 maart zal het bestuur met een nader bericht komen.Website

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.