Mark Dvoretsky komt topjeugd trainen!

Op maandag 5 april (tweede paasdag) is een bijzondere extra training ingelast voor de spelers van Nuvema-d4 1. Niemand minder dan de Russische trainer Mark Dvoretsky gaat het team gedurende 5 trainingsuren onder handen nemen. Mark staat bekend als mogelijk de beste trainer van de wereld.

Mogelijk dat er voor deelname aan deze training nog een aantal open plaatsen is te vergeven. Liefhebbers daarvoor moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Je moet jeugdspeler zijn, een minimum KNSB rating hebben van 1950 en/of geregeld uitkomen in de KNSB-competitie. Opgave (zonder garantie) bij ondergetekende .

We zien deze training als een mogelijkheid voor talentvolle jeugdspelers om kennis te maken met de Stichting Topschaak Brabant. Een Stichting die gelooft in wat ze doet en doet wat ze gelooft! Voor deze bijzondere training die je, als het even kan, bij moet wonen is Engels overigens de voertaal.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.