Marlies Bensdorp: Cannes 2010

Van 28 februari tot en met 7 maart 2010 deed ik mee aan een sterk open toernooi in Cannes, Frankrijk. Dit toernooi werd gehouden in een van de mooiste locaties van Cannes namelijk het Palais des Festival:. aan de Croisette en met uitzicht op zee. Tijdens het toernooi waren er nog vele andere denksporten die werden gehouden in het Palais des Festival! Het is zeker een aanrader om daar eens rond te kijken en mee te doen aan dit toernooi!

Ik begon mijn toernooi goed met een overwinning in de tweede ronde op een GM. Vervolgens kreeg ik sterke tegenstanders en kon ik in de laatste ronde nog voor een WGM norm gaan. Helaas verloor ik deze partij en dus geen norm, maar wel een goed toernooi gespeeld, de eerste vrouwenprijs te pakken en nog enkele ratingpuntjes!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.