1e team eindelijk op koers

Door een 6 – 2 overwinning op Messemaker 1847 1 hebben we de 1e plek in onze poule weten te pakken! We staan nu 2 bord punten los van D.D 1 die gister voor ons goede zaken hebben gedaan door de Kennemer Combinatie een pootje te lichten.

Het wedstrijd verloop was spannender dan de uitslag doet vermoeden.

Als eerste was Valery klaar, hij koos een rustige opening en koos voor niet al teveel compilaties zodat een remise een terechte uitslag was.

Dan Julian tegen Wim Westerveld, een oude bekende van onze club en een stevige tegenstander. Julian kwam met een plusje uit de opening, maar Wim leek later de betere papieren te hebben. Een remise leek het best haalbare, echter Wim blunderde volgens mij en verloor hierdoor de partij.

Op bord 8 speelde Marco een vecht partij, want na de opening gaf ik geen cent meer voor zijn stelling! Frans Bottenberg(oud C/E speler) weet dit soort stellingen normaal tot een goed einde te brengen, maar een van Marco’s kwaliteiten is om toch steeds weer zetten de produceren die het de tegenstander moeilijk maken! Hij gooit nooit de handdoek in de ring. En ook nu raakt zijn tegenstander het spoor bijster, dus ook hier remise. Ikzelf dacht dat we het van de staart borden moesten hebben!Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.