Deelnemersveld NK Jeugdschaken 2010

De Technische Commissie heeft de laatste plekken deze week vergeven. Alle titelhouders uit 2009 zijn present. De 15-jarige Internationale Meester Robin van Kampen uit Bussum en de 19-jarige studente Leonore Braggaar uit Leiden verdedigen hun titel in de A categorie├źn. 112 van de 114 deelnemers zijn bekend

In de B categorie zijn de 15-jarige titelhouders Hugo ten Hertog (Utrecht) en 16-jarige Evie Warmelink (Groningen) weer present. Evie krijgt in ieder geval concurrentie van de kampioene in de C, de 14-jarige Diana Dalemans uit Hoensbroek.

Bij de C jeugd verdedigt 13 jarige Roger Meng uit Zoetermeer zijn titel. Bij de C meisjes is de kampioene van 2008 Myrre Hortensius de favoriete.

De twee laatste deelnemers komen uit de halve finales voor meisjes A, die op 2 en 3 april in Amersfoort nog worden gespeeld.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.