PK2 eindigt als vierde

Het enige leuke wat er voor ons de laatste ronde nog was te verzinnen, was onze tegenstanders pootje te lichten. Venlo mocht niet verliezen, aangenomen dat hun concurrent Veenendaal zijn wedstrijd gewoon zouden winnen. Dat laatste gebeurde, maar wij hebben tegen de Limburgers geen moment uitzicht op een stunt gehad.

De enige die enige tijd beter heeft gestaan, was Anton. Dat leek me, met een alleen optisch leuke stand, een goed moment om remise aan te bieden. Daarna volgden Erik, invaller Jan T. en Mark snel met halfjes. De volgende beslissing viel bij een zeer snotterige Jan Jaap, wiens stelling zich aan zijn fysieke toestand geconformeerd had. Er waren al zoveel afmeldingen bij de PK-teams wegens ongemakken en buitenland, dat hij zich toch maar uit zijn ziekbed gerezen had. Toen hij de koning moest omleggen en Anton geen manier zag om zijn pluspion in het toreneindspel ten gelde te maken, was de wedstrijd over. Geen van de resterende borden had uitzicht op winst. Max kwam remise overeen en Rijks tegenstander kon rustig voor de winst gaan, daar 4-4 al voldoende voor promotie was.Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.