Verslagen BSG 1 en 2

Verslag BSG 1 – Vianen, 6-4

Zoals bekend speelde BSG de laatste thuiswedstrijd in Groningen tegen Vianen. Theoretisch zat er voor BSG nog promotie in, maar er werd niet gerekend op een misstap van Caïssa en die maakten ze ook niet. Daarmee gaan de felicitaties naar de hoofdstad en wensen we ze veel plezier in de Meesterklasse. Uit eigen ervaring kunnen we ze alvast vertellen dat ze een leerzaam seizoen tegemoet gaan. {Lees meer op de site}

Verslag BSG 2 – Caissa 5, 6-2

Welke titel past het beste? Het had “Met hangen en wurgen” kunnen zijn. Of “Luctor et emergo” als we uit Zeeland zouden komen. Of voor de Ajax-fans in ons team “Lucky BSG”. Uiteindelijk staat er “Je maintiendrai”, omdat het goed past bij het voorname karakter van een schaakgenootschap. Het verslag is deze keer aan de hand van steekwoorden opgeschreven. {Lees meer op de site}

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.