Internetcompetitie: De Toren – BSG Bussum

Woensdagavond werd de zevende wedstrijd in de internetclubcompetitie gespeeld tussen De Toren uit Arnhem en BSG. Deze wedstrijd was twee weken vooruit geschoven doordat Vincent Rothuis toen geen internet meer had. Gelukkig waren onze tegenstanders zo vriendelijk om de wedstrijd te verzetten. Hierdoor verloren we geen kostbare bordpunten. Ongeveer dezelfde situatie hadden onze concurrenten uit Terneuzen. Op het laatst was één van hun spelers toch verhinderd, waardoor zij met maar drie spelers aantraden en de wedstrijd verloren. Dit betekende dat bij winst BSG weer kon uitlopen. Als we professor Elo erbij zouden halen, zou hij een grote overwinning verwachten voor BSG. Het werd echter een zwaarbevochten zege: 7-9.

Lees meer

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.