Rapid Nieuwerkerk 2010

Dirk Hoogland winnaar 8ste rapidtoernooi Nieuwerkerk

Ongemeen spannend slot rapidtoernooi 2010 Nieuwerkerk aan den IJssel

Op 29 mei was het weer zover… Het achtste rapidtoernooi van Nieuwerkerk. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid en ook afgelopen zaterdag was hier geen uitzondering op. Het toernooi is vrijwel uniek omdat iedereen met een prijs naar huis gaat. Ruim zestig deelnemers streden om de eer en de titel in één groep. Deze was, op de achtergrond weer verdeeld in drie categorieën, zodat iedere categorie een eigen competitie in het toernooi speelden. Deze categorieën werden gevormd door de sterkte van de spelers. De winnaars van de categorieën mochten als eerste een prijs uitkiezen. Het leuke van zo’n toernooi is dat het toernooi er voor iedereen is. Speciaal voor huisschakers is het ideaal om eens te zien hoe het er aan toegaat tussen "echte" schakers. Het maakt namelijk niet uit of je sterk of zwak speelt, je komt altijd op je eigen niveau terecht.

Lees meer

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.