Enrico Blees wint IJmondVierkampen

Er was een barrage voor nodig om uit te maken wie de Invitatiegroep van de IJmondvierkampen zou winnen. Tot de laatste ronde had Enrico Blees de beste papieren, maar Hugo van Hengel won de onderlinge partij waardoor beiden op twee punten kwamen. Twee vluggertjes van vijf minuten moesten de beslissing brengen. Doordat hij ze alle twee won verwierf Enrico Blees het recht mee te doen aan het komende Cultural Village Toernooi.

Ook in groep 1B waren vluggertjes nodig om de winnaar te kunnen aanwijzen. Arjan Wijnberg toonde zich daarin de meerdere van Thomas Broek. Groep 1A was al overtuigend voor Daan Zult die liefst drie overwinningen behaalde. Door deze resultaten mogen beide winnaars volgend jaar in de Invitatiegroep uitkomen.

Kersverse SSIJ-voorzitter Berend van Maassen reikte de prijzen uit en bedankte bij deze gelegenheid zijn voorganger Hans Bakker (en de afwezige Ron Faber) voor de geleverde inspanningen.

Frans Koopman

Toernooisecretaris

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.