Verloting van tien boeken 'Het Paneel van Vlaanderen'

Wij ontvingen begin maart het boek "Het paneel van Vlaanderen" van Karakters Uitgeverij B.V. Delia Keetman heeft op 20 maart een recensie geschreven. De komende weken zullen we in enkele publicaties nadere aandacht besteden aan dit boek als vervolg op de recensie van Delia Keetman.

Toelichting uitgever: Het Schaakspel, een paneel van de vijftiende-eeuwse Vlaamse meester Pieter van Huys, speelt de hoofdrol in deze wereldwijd gelezen roman van Arturo Pérez-Reverte. Het is niet zomaar een schilderij. Een door de moderne technieken onthulde, verborgen inscriptie wijst op een nooit opgelost raadsel, en het in het kunstwerk afgebeelde schaakprobleem moet de sleutel tot het geheim bevatten. Terwijl de menselijke hoofdpersonen, onder wie een jonge vrouwelijke restaurateur, een coke snuivende galeriehoudster, een homoseksuele antiquair en een excentrieke schaakmeester, naar de oplossing zoeken, vinden er in hun directe omgeving nieuwe raadselen plaats, die de intrige ingewikkelder maken.

Pérez-Revertes Het paneel van Vlaanderen is een fascinerend, intelligent spel van valstrikken en spiegeleffecten, waarin geschiedenis, schilderkunst, muziek en vooral de mathematische logica van het schaakspel een rol spelen.

Verloting van tien boeken

In samenwerking met Karakter Uitgevers B.V. verloten we onder onze bezoekers tien exemplaren van ’Het Paneel van Vlaanderen’. Iedereen die in aanmerking wil komen voor dit boek kan een E-mail sturen naar . De termijn van inzenden sluit op 31 juli 2010. Winnaars krijgen daarna zo spoedig mogelijk bericht.

1 Reactie

  1. Avatar
    Charles Kuijpers 21 juni 2010

    Ik heb het al en ook al gelezen, dus ik doe deze keer niet mee.

    Het is een prachtig boek, los van enkele knullig vertaalde schaaktermen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.