Robby Kevlishvili naar Griekenland

Robby Kevlishvili is uitgenodigd voor deelname aan het WK schaken voor jeugd t/m 10 jaar

Robby Kevlishvili is een zeer talentvolle jeugdschaker uit Zoetermeer. Hij is net 9 jaar geworden.

Robby is onlangs voor de derde keer op rij Nederland kampioen geworden in zijn leeftijdsklasse. De schakers die dat voor hem hebben gedaan zijn op één hand te tellen.

Help Robby op weg naar Griekenland

De talentvolle Robby Kevlishvili is uitgenodigd voor deelname aan het wereldkampioenschap schaken voor jeugd t/m 10 jaar, dat in oktober in Griekenland wordt gehouden.

Zijn ouders zijn vluchtelingen uit Georgië. Robby is geboren in Nederland in 2001 en is succesvol jeugdschaker vanaf zijn 7e jaar. Hij is nu dus pas negen en met afstand de sterkste jeugdschaker in Nederland in zijn leeftijdscategorie. Zijn speelsterkte groeit snel. Ook bij de oudere jeugd scoort Robby uitstekend. Zo is hij onlangs Kampioen geworden van de Haagse regio in de categorie t/m 12 jaar. Daarmee heeft zich geplaatst voor de Nederlands kampioenschappen in deze categorie.

Klik hier voor de speciale website van Robby

1 Reactie

  1. Avatar
    thysse 02 juli 2010

    ik wil dit best financieel ondersteunen, maar heeft de schaakbond dan geen potje voor dit soort gevallen? Zo niet, dan moet het geld anders verdeeld worden — ik kan wel wat bezuinigingssuggesties doen!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.