Arjan Hennink WSV zomerkampioen 2010

Oud WSV voorzitter Wim Hennink reikt de prijs uit aan zoon Arjan!

Waddinxveen, 12 augustus 2010

Al vele jaren speel ik in Waddinxveen mee aan het zomerkampioenschap, ook al vele jaren kan ik niet in de top tien eindigen, maar het schaakplezier blijft bij mij voorop staan in dit gezellige kampioenschap, waar iedere avond de snaks, beschikbaar gesteld door rijschool Henk van Erk, voor een welkome smakelijke onderbreking zorgen in de soms gortdroge partijen. Tot de laatste ronde was het onduidelijk wie er kampioen zou worden, kanshebbers waren de nieuwe kampioen Arjan, zijn broer Erik en Hans Ranft van Nieuwerkerk. Lees meer…..

Videoimpressie laatste ronde en WSV-lid Jaap Smit viert zijn verjaardag!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.