Vierkampentoernooi 5 september

Op 5 september 2010 organiseert SV de Schaakhoeve een open Vierkampentoernooi op het fraaie Fort Sabina nabij Willemstad. Tijdens dit evenement kunnen zowel thuis- als clubschakers hun krachten meten met elkaar in de mooie omgeving van het fort.

Het toernooi start om 13.00 uur, waarna er 4 rondes volgen van 20 minuten. Om 17.00 is de prijsuitreiking. Er wordt gespeeld in teams bestaan uit 4 spelers. Maar individueel opgeven is zeker ook mogelijk! U wordt dan met andere individuele spelers in een team geplaatst. Zowel thuis- als clubschakers kunnen zich opgeven.

Bij mooi weer wordt er buiten geschaakt aan lange tafels, maar mocht het weer tegenzitten, dan is de tour-modelle op het fort een sfeervolle locatie waar naar uitgeweken kan worden.

Aanmelden kan tot op de 3 september 2010. De inschrijfkosten bedragen 5 euro en is inclusief toegang tot het fort en een kopje koffie of thee. Wilt u meedoen of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Cindy: of bel naar 06 - 11 88 93 55.

Partners, kinderen en andere bezoekers

Partners, kinderen, maar ook andere bezoekers zijn van harte welkom. Zij betalen 2 euro entree toegang tot het fort (kinderen tot 11 jaar: 1 euro). Op het mooie fort Sabina is van alles te zien en te ontdekken. Er kan bovendien gewandeld worden op en rond het fort of men neemt gezellig plaats op het terras (dat los staat van de plaats waar geschaakt wordt) . Het is uiteraard niet de bedoeling dat de schakers tijdens hun spel gestoord worden.

Toegankelijkheid

Het fort is deels toegankelijk voor mindervaliden. Het buitenterrein en de begane grond binnen zijn redelijk goed bereikbaar, de tourmodelle op de eerste verdieping echter niet (alleen bereikbaar via trap).

Bereikbaarheid

Fort Sabina ligt aan de Fortweg 1 te Heiningen. Er is parkeerruimte voor het fort.

We hopen u en uw schaakcollega's te mogen ontmoeten op 5 september a.s.!

Met vriendelijke schaakgroeten,

Schaakvereniging De SchaakHoeve

www.schaakhoeve.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.