Magnus Carlsen tegen de rest van de wereld

Informatie ontvangen van G-Star

Magnus Carlsen, de #1 schaakspeler van de wereld, zal tegen de hele wereld schaken tijdens een online evenement, verslagen vanuit New York. We kijken zeer uit naar dit unieke schaak evenement, en hopen dat het schaken populairder dan ooit zal maken. Om de wereld te helpen bij het maken van een keuze voor de volgende zet, wordt het wereldteam door 3 Grandmasters bijgestaan bij het maken van de keuze.

Graag presenteren wij: het Wereldteam

Drie grootmeesters, Maxime Vachier-Lagrave uit Frankrijk, Hikaru Nakamura uit de Verenigde Staten en Judit Polgár uit Hongarije, zij geselecteerd door Garry Kasparov om het wereldteam te vertegenwoordigen. Op deze manier zullen ze je helpen om Magnus te verslaan.

Garry Kasparov als Ambassadeur

We zijn verheugd dat legendarisch wereldkampioen Garry Kasparov als Ambassador van deze uitdaging zal optreden en de 3 grootmeesters dan ook zelf heeft uitgezocht. Op de vraag wat zijn gedachten zijn over de RAW World Chess Challenge, zei Garry Kasparov het volgende:

“I am acting as the ambassador of this Challenge, because I am attracted by the unique character of the RAW World Chess Challenge. There isn’t any sport I know of that gives the entire world the opportunity to play the world’s best simultaneously. Magnus is one of the greatest talents ever. This game will be a true challenge for him. Let’s see who wins: he or the World”.

Meer informatie

Voor meer informatie, kijk op g-star.com/rawchess.

Op dezelfde url zal ten tijde van de wedstrijd het event te volgen zijn en kun je zelf je stem uitbrengen voor de volgende zetten en zo het spelverloop mee bepalen.

Eerdere publicaties op Schaaksite.nl :

Versla Magnus Carlsen bij de G-Star wereldwijde schaakpartij!

Magnus Carlsen met Liv Tyler op de catwalk in New York?

Magnus Carlsen wordt modemodel bij G-Star

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.