Hans Sandbrink Memorial op 4 sept.

Het Utrechtse schaakseizoen wordt al een aantal jaar ingeluid met het Hans Sandbrink Memorial, ter nagedachtenis aan een groot Utrechts schaker. Toernooiorganisator, voorzitter, Paul Keres I-speler, redacteur, trainer, duveldrinker: Hans was het allemaal. Op zaterdag 4 september kunnen we weer even aan hem terugdenken en tegelijk het seizoen vrolijk beginnen.

Net als vorige jaren spelen we 7 ronden Zwitsers, 20 minuten per persoon per partij, in één grote groep. Dit keer geen verplichte openingen of andere schaakaberraties, al zal de organisatie zeker niet schromen om bijzondere prestaties in het zonnetje te zetten! De prijzen zijn als altijd in natura, aan de bar is duvel verkrijgbaar en de nadruk ligt op gezelligheid. We spelen dit jaar in onze vertrouwde Sjuut (Moutstraat 2). Aanvang 10:00, kosten 5 €, aanmelden bij Jan Jaap Janse (voorzitter@paulkeres.nl). Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken / 06 – 24 395 397).

Let op: 48 plaatsen beschikbaar, dus wees er tijdig bij!

Zie voor verder informatie de website van Paul Keres: Lees hier.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.