Schaaktalent ontwikkelen

Op de site Schaaktalent vertel ik over mijn schaakactiviteiten:

– Uitgave boek ‘Schaaktalent ontwikkelen’

– Schaakleraar

– Begeleiding jongeren met autisme via schaken

– Publicaties en opleiding

– SBSA, Homburg Apeldoorn

– Platform Schaaktalent Ontwikkelen

Uitgave boek ‘Schaaktalent ontwikkelen’

Samen met mijn zoon Merijn van Delft (internationaal meester) heb ik het boek ‘Schaaktalent ontwikkelen’ geschreven. Het boek gaat over trainen, coachen, organiseren en communiceren. Ik geef het boek in eigen beheer uit. Het kost 24,50 euro (per post 27,50 euro). Bestellen kan via rekening 12.48.47.420 t.n.v. KVDC. Graag tevens een mailtje met adresgegevens

naar sturen.

Het boek is vertaald in het Engels, zie www.chesstalent.com.

Merijn presenteert het boek (Engelse uitgave) in het filmpje hiernaast.

Zie verder de website: www.schaaktalent.nl/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.