Walk-over in Oosterhout

De eerste ronde van de KNSB competitie bracht de wedstrijd UVS1 tegen D4 uit Oosterhout. De laatste twee seizoenen was dat team het Nuvema talententeam D4, waarin allerlei sterke Nederlandse en Belgische jeugdspelers uitkwamen. Dit seizoen hield dat project echter net voor de seizoensstart op bij gebrek aan talenten die voor het team wilden spelen. Een aantal van die spelers (waar we in de laatste ronde van het vorig seizoen nog tegen speelden) speelt nu bij HMC Calder 3 en zullen we later in het seizoen nog treffen. Nu was D4 weer gevuld met bekende gezichten en een stuk minder gevaarlijk. Dat komt natuurlijk ook omdat UVS1 versterkt is met de komst van Joost Retera, Erik van Heeswijk (die dit keer niet meespeelde) en Dennis Arts.

D4 was niet echt partij voor UVS dit keer: het werd 7-1.

Lees verder op de site van UVS

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.