Signeersessie Yasser Seirawan op 30 oktober a.s.

Yasser Seirawan, 4-voudig Amerikaans kampioen en gelauwerd schrijver zal op 30 oktober bij Van Stockum zijn laatste boek Chess Duels.signeren. Dit is een leuke gelegenheid om een van de belangrijkste schaakauteur van zijn generatie te ontmoeten. Hij is ook bekend van de Winning Chess serie, Chess on the Edge (3 delen over de Canadese schaker Duncan Suttles) en van een recent door ChessBase uitgegeven DVD met zijn beste partijen.

De signeersessie zal worden gehouden op 30 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur, Boekhandel Van Stockum, Herengracht 60 te Den Haag, vijf minuten van het Centraal Station.

Chess Duels: My Games with the Champions, 423 pagina’s, Hardcover € 24,95

Een fascinerend en boeiend boek over zijn ontmoetingen en partijen met een keur van wereldkampioenen: Kasparov, Karpov, Fischer, Spassky, Petrosian, Tal, Smyslov, Botwinnik en Euwe.

Seirawan, die in de loop van 25 jaar veelvuldig aantrad tegen diverse oud-wereldkampioenen, is de aangewezen persoon om te onthullen wat zijn gevoelens waren tijdens deze krachtmetingen. In Chess Duels beschrijft hij grondig en diepgravend de belangrijkste ontmoetingen, zijn winstpartijen en pijnlijke nederlagen tegen de beste schakers van de laatste 50 jaar.

Gedurende deze periode was Yasser Seirawan ook aktief op ander schaakgebied. Dit bracht hem in nauw contact met vele ex-wereldkampioenen. In Chess Duels: My Games with the World Champions, geeft Seirawan zijn opinie over deze intrigerende persoonlijkheden.

We begrijpen het dat de meerderheid van onze klanten niet in in de gelegenheid is deze signeersessie bij te wonen. Yasser Seirawan zal zo vriendelijk zijn om exemplaren van zijn boeken van Uw persoonlijke tekst te voorzien. Deze tekst mag niet langer zijn dan 20 woorden. U kunt Uw boodschap doorbellen naar tel. nummer 070-3028110 of anders even een mailtje sturen naar

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.