1e Erasmus Rapidtoernooi

Een toernooi organiseren en dat voor het eerst is geen gemakkelijke opgaaf, maar het mag gezegd worden Cor van As had het allemaal goed onder controle met zijn team, chapeau Cor! Geschaakt werd er ook in dit 7-rondige switsers toernooi, waar Mark Timmermans er geen twijfel over liet bestaan voor de hoofdprijs te gaan. Met 6 punten ging hij de laatste ronde in, nu moest hij tegen de beeldschone Mathilde Congiu uit Parijs, zij studeert op dit moment aan de Erasmus universiteit, een remise was voldoende voor Mark om kampioen te worden en dit was na 15 minuten op het bord.

Op alle borden werd sportief gestreden, geen wanklank gehoord, en zo hoort dat ook. De stand en uitslagen zijn op de link hierboven te bekijken. Rest mij nog u allen veel plezier met dit naslagwerk te wensen! Klik hier voor de foto’s en de uitslagen!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.