Is UVS1 de weg kwijt?

Eigenlijk wilde ik het verslag laten volstaan met de uitslag: RSC ‘t Pionneke – UVS1: 5-3, maar dat is ook weer een beetje flauw. Het liep echter voor geen meter in de derde ronde van de KNSB competitie.

We vertrokken al met een iets verzwakt team naar Roermond, omdat Anton van Rijn zich ’s ochtends ziek had afgemeld. Daarvoor in de plaats speelde Thomas Willemsen, die ik (in ruil voor de voor UVS2 geregelde invaller Phillippe Friesen), uit het tweede mocht plukken. Dat leek geen slechte zet, want Thomas kwam op bord 4 met zwart heel aardig uit de opening. “Zo goed ben ik nog nooit uit de doorschuifvariant van de Caro-Kann gekomen” merkte hij er later tijdens het eten nog over op. Van de overige spelers mocht, denk ik, alleen ik ook tevreden zijn over de uitkomst van de opening. Bij alle anderen was het ofwel gelijk of ietsje minder.

Lees het hele verslag op de site van UVS

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.