Messemakers Vlaggenschip nu 2 keer "kopje onder" in Haarlem!

De eerste wedstrijd van het seizoen (zaterdag 25 september tegen HWP Haarlem) moesten wij ook al huiswaarts keren met een kater, nu in hetzelfde gebouw was het Kennemer Combinatie die liet zien waarom zij titelkandidaat zijn voor het kampioenschap in klasse 2C van hetzelfde laken een pak. Aan bord 8 ging het al snel mis, Bernhard had al 1½ punt gescoord in de 2 voorafgaande partijen, maar nu kwam hij al snel een stuk en pion achter en kon opgeven. Met Wouter Schönwetter als invaller aan bord 7, met ongeveer 600 elopunten minder dan tegenstander Rob Duijn was eigenlijk een ongelijke strijd, maar Wouter speelde het scherp, kwam in tijdnood een stuk achter en spartelde nog even tegen….. Ach, lees hieronder de verslagen maar zoals de teamleden hun partij hebben ervaren! Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.