Eerste wint uitputtingsslag van sterk Vianen/DVP!

Het eerste heeft gisteren in de derde ronde van de knsb-competitie van concurrent Vianen/DVP gewonnen. Het werd een echte uitputtingsslag, waarbij de wedstrijd pas ver na de tijdsontrole werd beslist. Hier een verslag van deze wedstrijd:

Speciaal voor deze wedstrijd had teamcaptain Michel de bij ons al bekende GM Popovic ingezet, evenals de bij ons iets minder bekende, maar daarom niet minder goede, IM Saiboulatov. Vianen had zeker ook geen slecht team met twee fidemeesters en geen speler lager dan 2101.

Als eerste was Marco Kirana met wit op bord 8 klaar tegen Ornett Stork(2120). Hij zei later zelf tegen mij dat hij zijn stelling niet helemaal vertrouwde en toen zijn tegenstander remise aanbood nam hij het dan ook snel aan.

Snel daarna kwam onze eerste overwinning binnen! Op bord 3 won IM Bruno Laurent snel met zwart van Ivo Stork(2165).

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.