Kansloze nederlaag tegen HSG

LSG heeft dit seizoen HSG geen moment in problemen kunnen brengen. Vooraf was er nog een beetje hoop op een sensatie, maar het werden de kille cijfers 2,5-7,5. LSG viel daardoor op de ranglijst terug naar de plaats waar het vorig seizoen eindigde, de vierde.

Op de wedstrijddag werd al gestart met een 0-1 achterstand. Jan-Willem de Jong was in een vooruit gespeelde partij tegen Loek van Wely in het middenspel een pion kwijt geraakt en dat brak hem in een toreneindspel op.

Op de speeldag zelf ging er veel mis op en naast de borden. Grote tegenvaller voor LSG was de aanwezigheid van allerlei bridgers in de grote zaal van het Denksport Centrum. De topper tegen HSG, waar ook opvallend veel toeschouwers op afkwamen werd dientengevolge in een kleine en soms ook rumoerige ruimte verspeelt. Tegenvaller voor HSG waren diverse vervoersproblemen, waardoor meerdere spelers met een tijdsachterstand begonnen. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.