Kennemer Combinatie 1 klinisch langs Messemaker

Met kille precisie werden de sympathieke gasten uit Gouda teruggewezen. Deze waren wel verzwakt doordat topper Scheeren ontbrak, maar goed onze topper David was er ook niet.

Het begin was vreemd. De heren Mig, Blaf, en Joop hadden een slaapfeestje gehad. Men kwam ruim een halfuur te laat. Invaller Blaf zag er uit alsof hij diverse nachten niet geslapen had, dus dat beloofde wat. En inderdaad de kneus deed er een half uur langer over dan vorige keer om zijn punt te drukken, na weer alles a tempo gespeeld te hebben. Strafregels.

Joop speelde tegen een nijlpaard, maar wist geen enkel voordeel uit de opening te halen. Toen het nijlpaard zich lomp vergaloppeerde was het wel weer snel oogsten voor onze man.

De derde nachtbraker hield het ook snel voor gezien nadat zijn tegenstander remise aanbood in een niet zo heel spannende stelling. We konden het hebben want de rest ging redelijk tot goed.

Pieter deed een vrij bloedeloze remise aan bord 1. Hetzelfde geldt voor onze captain, die wel voor een curiosum zorgde door maar liefst twee keer de gehele f-lijn met stukken te vullen. Tussenstand 3.5-1.5 for the good guys.

Ergens op dat moment beweerde Robnaldo dat zijn tegenstander ook al remise had aangeboden (het werkte kennelijk aanstekelijk). Rob die beter stond, meer tijd had en een sloot elo meer had, werd natuurlijk gesommeerd zijn puntje te pakken, hetgeen hij braaf deed.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.