LSG 2 laat matchpunt liggen tegen Eindhoven 1

Een uitslag van 5-5 met slechts 2 remises, dat klinkt als een uitslag waar een boek aan gewijd moet worden. Een verhaal waaruit heroïsche strijd blijkt, hoogte en dieptepunten elkaar afwisselen en publiek op de banken staat om de tijdnoodduels te volgen. Een boek waarbij aan het eind de ring in de vulkaan wordt gegooid. Zoiets. Helaas. Deze 5-5 was saai en het had minstens 6-4 moeten zijn voor de ‘onzen’. Opvallend aan de scoresheet is wel dat de top van LSG 2 een iets mindere middag had dan de staart. Borden 1 t/m 5 haalden maar liefst 0,5 bordpunten op, de borden 6 t/m 10 haalden er 4,5. Kortom, de staart klaart met vaart. Samengevat, de sterkste kaart waart in de staart. In een notendop: de staart heeft bedaard gepaard de klus geklaard. Over naar de borden.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.