Klim-Op toernooi

SSV Klim-op erg succesvol op eigen toernooi!

Zaterdag 11 december werd in de openbare basisschool "Klim-Op" te Capelle a/d IJssel voor de 31e keer het Klim-Op-jeugdschaaktoernooi gehouden. Zo’n 75 jeugdschakers kwamen naar de Bongerd om daar een sportieve en gezellige schaakdag te beleven. En het was inderdaad weer een erg geslaagd toernooi. Schaakonderwijzer Jan Sijbesma en begeleidster Bep van Hoorn en een groep vrijwilligers zorgden weer voor een goede organisatie. Wedstrijdleider Theo Heukels had deze dag bijna niets te doen. De man achter de computer, Martin van Vaalen, zorgde steeds voor een nieuwe indeling. De dames van de catering zorgden voor een droogje en een natje; vooral de patat vond gretig aftrek. Tussen de ronden door konden de kinderen genieten van films als: Shrek, Christmas with Mickey Mouse enz. Lees meer….

Winnaars Klim-Op toernooi: v.l.n.r. Lucas Nguyen, Kevin Nguyen en Robby Kevlishvili

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.