BSG wint ruim in Enschede

Geen sneeuw, geen vorst, geen blaadjes en dus reden alle treinen dit keer stipt op tijd. Daardoor kwamen we ruim om tijd in de speelzaal aan, die was bij DGT. Mooie locatie, parkeergelegenheid voldoende een bar met bier, koffie en broodjes, wat wil je nog meer. Nou live-boarden. De eerste twee teams van Max Euwe waren op het internet te volgen. De partijen worden nog opgestuurd en dan wordt het inhoudelijke gedeelte nog toegevoegd aan dit verslag.

Beide teams misten 1 basisspeler, Max Euwe deed het zonder Jochem Sneuverink, terwijl BSG het zonder Robert Ris deed (Bundesliga verplichtingen). Voor hun vielen respectievelijk Pierre Wilde bij de thuisclub en bij BSG Tatjana Rozenfeld. Wat verder opviel? Ewoud was al aan het shirtje wisselen begonnen voor de wedstrijd en speelde in het tenue van Max Euwe. Verder werd er goed geanticipeerd op de verwachtte opoffering van de thuisclub op bord 1 en had BSG zijn opstelling ook redelijk door elkaar gehusseld. Er werd gespeeld in 2 rijen van 5, waarbij de BSG-ers met de rug tegen elkaar speelde en de kleuren naast elkaar zaten (bord 1 zat naast 3 en dan bord 5, 7 en 9).Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.