Lievelingsgerechten van gekende schaakgrootmeesters

Ik ben voorzitter van een hele kleine plaatselijke schaakclub in Wevelgem, Belgiê. Net zoals verleden jaar is er in januari een schaaksouper. Verleden jaar serveerde ik koninginnehapje (logisch, niet ?); dit jaar wil ik opnieuw een passende maaltijd binnen het schaakjargon-wereldje serveren. Ik heb al gezocht naar sites die mij iets kunnen leren over de lievelingsgerechten van gekende schaakgrootmeesters, maar helaas …

Misschien kunnen jullie mij helpen met sites waar ik gerechten vind die ik kan koppelen aan de schaakwereld ?

Je zou er mij alvast mee helpen !

bedankt bij voorbaat !

Tom Verhulst

2 Reacties

  1. Avatar
    Dennis 16 december 2010

    Nou Tom…wat dacht je van Reerug? Beetje lullig voor het beest maar het is wel een gerecht. Zo heb je trouwens ook nog paardenbiefstuk. Een Dame Blanche behoort eventueel ook tot de mogelijkeheden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.