Sterk deelnemersveld snelschaakmarathon

Het Open Nederlands Kampioenschap Snelschaken, dat op 19 februari 2011 voor de dertiende maal in Dordrecht wordt georganiseerd, kent nu al een zeer sterk deelnemersveld. De eerste twaalf namen op de deelnemerslijst hebben alleen een Fide-rating van de 2600.

Naast Nederlandse topspelers als Loek van Wely, Jan Smeets en Sergey Tiviakov zullen enkele buitenlandse toppers eveneens hun opwachting maken. Onder andere voormalig FIDE-wereldkampioen Rustam Kasimdzhanov en de Duitse nummer 1, Arkadij Naiditsch (2685) zullen hun opwachting maken in Dordrecht. Uiteraard zal de winnaar van vorig jaar, Viktor Erdos zijn titel trachten te prolongeren.

Voor de belangstellende (amateur)speler is er uiteraard ook plek in Dordrecht. Het aantal nog beschikbare plaatsen is echter gelimiteerd, nog slechts enkelen zijn er beschikbaar. Schakers die mee willen spelen kunnen zich aanmelden via www.snelschaakmarathon. Via de site is tevens meer informatie over het toernooi te vinden.

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.