Kerstbomen geprolongeerd

Voorlopig kunnen de kerstbomen nog even blijven staan. Ze geven volop sfeer in de laatste dagen van het jaar. Op oudejaarsavond is het misschien gezellig om in familiekring een paar puzzeltjes op te lossen. Vorige week vond u in deze rubriek al vier kerstboomproblemen. Hieronder vindt u vier nieuwe. Samen vormen ze een prijsvraag. Als u ze niet leuk vindt, kunt u ze volgende week misschien voor de kerstboomverbranding gebruiken. Vooralsnog wens ik u echter veel oplosplezier, een traditioneel zalig uiteinde en een geweldig nieuw jaar.

Beste oplosser krijgt Schaakscheurkalender

De opgaven van deze week vormen samen met de opgaven van vorige week een prijsvraag. Uw oplossingen kunt u tot 5 januari 2011 mailen naar Huub van Dongen. Onder de beste oplossers wordt de Schaakscheurkalender 2011 verloot. De hele collectie, inclusief oplossingen en uitslag van de wedstrijd, verschijnt op 6 januari 2011 op dit blog.

Klik voor de problemen hier!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.