Waarom ik niet naar Khanty-Mansiysk ging

Van de twaalf schakers die deelnamen aan het Boliviaanse kampioenschap 2010 moest ik er begin dit jaar in Cochabamba niet minder dan negen voor laten gaan. Een bijkomstigheid was dat ik hierdoor buiten de boot van het Boliviaanse olympiadeteam voor Khanty-Mansiysk viel. Ik kreeg echter een herkansing. Tijdens de prijsuitreiking riep Alfonso Ferrufino, de president van de FederaciĆ³n Boliviana de Ajedrez (FBA), mij onverwacht naar voren en overhandigde mij op het podium een zwartfluwelen doos. In deze doos zat een fraai plakkaat met mijn nominatie tot coach van het Boliviaanse damesteam dat aan de schaakolympiade van Khanty-Mansiysk in september 2010 deel zou nemen. Ik was compleet verrast en wist even niet hoe te reageren.Lees verder

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.