Basisschoolschaakkampioenschap Gouda

Veel belangstelling voor Schoolschaakkampioenschap Gouda 2011

Een volle speelzaal tijdens de eerste speelavond (foto Ab Scheel)

De eerste speelavond van het Goudse schoolschaakkampieonschap op maandag 31 januari trok veel publiek en pers. Zij waren in het Denksportcentrum (in sporthal De Mammoet) getuige van een leuke eerste avond voor de ruim 70 jonge schakertjes. Deze vertegenwoordigden in teams van vier hun school en moesten het daarbij opnemen tegen andere schoolteams uit Gouda. Aangemoedigd door de vele ouders en begeleiders speelden zij die dag de eerste twee ronden van dit zesrondig toernooi. De andere vier ronden staan op de maandagen 7 en 14 februari op het programma, waarna op de laatste dag ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Voor alle informatie klik hier….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.