Schoolschaakkampioenschap in Gouda dag 2

Leonardoschool op weg naar titelprolongatie in Gouds Schoolschaakkampioenschap

Te klein om te zitten! (foto Ab Scheel)

Maandag j.l. was de tweede speeldag van het Goudse Schoolschaakkampioenschap voor het Basisonderwijs. De 70 schakertjes speelden die avond de derde en vierde ronde.

In de Onderbouw won het team Leonardoschool 3 tweemaal met 3,5-0,5 en verstevigde daarmee haar koppositie. De enige die dit nog enigszins kunnen bijbenen zijn het andere team van de Leonardoschool en het team van gastheer Schaakclub Messemaker. In de onderlinge wedstrijd tussen Lonardo 3 en Messemaker (in de volgende ronde) kan laatstgenoemde wellicht op gelijke hoogte komen. Overigens doet Messemaker buiten mededinging mee. De andere taems komen niet meer in aanmerking voor de eindoverwinning, maar het schaakplezier van de kinderen is er niet minder om. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.