Stukkenjagers – Venlo 7-3

De Tilburgse koploper in klasse 1B, De Stukkenjagers , heeft de leiding in handen weten te houden door hekkensluiter Venlo met 7-3 te kloppen.

Een blik in de speelzaal, vooraan jeugdspeler Stefan Beukema, links achteraan is Bianca Muhren aan het topbord te zien. Foto Herman Grooten)

In een duel dat gekenmerkt werd door invallers aan beide kanten, leek de wedstrijd in het begin alle kanten op te kunnen. Echter net voor de tijdcontrole kwamen de meeste punten uiteindelijk bij de thuisploeg terecht. Aan het derde bord wist Venlonaar Joep Nabuurs de eer te redden: hij versloeg Herman Grooten.

We kunnen u alvast een aardig partijtje aanbieden:

Anne Haast – Henk van Gool

(later meer)

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.