Charlois Europoort – HWP Haarlem 5 – 3

Het eerste team verliest in Rotterdam-Zuid met 5-3 van Charlois Europoort. Ofwel jong tegen iets minder jong 5-3. Ondanks een Blitzoverwinning van Jaap op IM Bruno Laurent en ondanks een plusremise van Bart tegen IM Saiboulatov.

Bart pleegt Rotterdam bezuiden de Maas aan te duiden als Brabant. En het moet gezegd, gezien de vriendelijkheid van de gastheren en het meedoen van 3 Belgen heeft hij een punt. De twee Belgische meesters verschijnen door autopech bijna een half uur te laat achter het bord. René grapt, dat wanneer ze niet komen we toch nog verliezen. Maar dat valt mee.

Jaap is zoals gezegd het eerste klaar en veel zweetdruppels kost het niet, wel een middagje wachten op de bank. Op het moment dat Jaap onze felicitaties in ontvangst neemt ziet het er eigenlijk best wel aardig uit. Jan-Willem heeft een pion gewonnen en Hubrecht een toren (virtueel een kwaliteit). Alleen René staat onder zware druk en verbruikt zeeën van tijd. De andere borden kunnen nog alle kanten op. Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.