Derde zege op rij voor Spijkenisse 1

Afgelopen zaterdag 12 februari moest het 1e schaakteam van Spijkenisse uit tegen ASV te Arnhem spelen met als doel de winst binnen te halen en zo geschiedde het ook!

Ruud van der Beek (bord 6) speelde een ongelukkige opening en moest zich helaas snel gewonnen geven tegen de teamleider van ASV. Rick van der Pluijm (bord 8) kwam dit keer wel goed uit de opening, waarin zijn tegenstander lang had nagedacht en in tijdnood een aantal foute zetten deed, waar Rick van profiteerde en zo een mooie winst behaalde met een geweldig torenoffer tegen iemand met ruim 300 ratingpunten meer!Fabian van Buuren (bord 5) hield zijn ongeslagen status intact en won ook mooi, al had hij daarvoor wel een fout van zijn tegenstander nodig; met 4,5 uit 6 blijft hij topscorer van het team! Helaas speelde Mitchell de Ruijsscher (bord 7) geen beste partij, hij heeft dit seizoen de vorm ook nog niet kunnen vinden; zijn koningsstelling kwam open en bloot te staan en het was vechten tegen de bierkaai..Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.