MSV 1 weerstaat ook de kracht van Boven IJ 4-4

Het prachtige Oasis kraakte in zijn voegen onder de aanval van Boven IJ op de MSV 1 en enkele spelers werden keurig door de Amsterdammers omgelegd, maar niet allemaal…….

Gerhard Pauptit liet zien dat hij echt in de KNSB thuis hoort, hij scoorde vlot de 1-0 met een goed opgezette partij. Richard Berendsen kwam deze keer niet verder dan een remise en Fokke verloor helaas, 1,5 – 1,5. Fokke had een onnauwkeurigheidje en Richard kon geen bres schieten in de verdediging van zijn tegenstander, In de analyse meende Richard even dat hij een mooie winstvoering had gemist, maar Dennis zou geen grootmeester zijn of hij vond de weerlegging van die zogenaamde winstvariant en zo kon Richard ook lekker gaan eten na afloop.Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.