Verzwakt UVS wint toch makkelijk van Brunssum

UVS1 speelde tegen Brunssum, op papier één van de zwakkere teams uit klasse 3H. Toch was de uiteindelijke ruime overwinning van 5½-2½ niet zo vanzelfsprekend: de UVS’ers hadden maar liefst drie invallers nodig en die konden niet uit het tweede van UVS geplukt worden, omdat UVS2 nog in degradatie gevaar verkeert. Daarbij kwam nog de tactische opstelling van Brunssum die op bord 1 bijvoorbeeld de ongelijke strijd tussen Joost Retera (2296) – Ron Dohmen (1481) opleverde, terwijl de sterkste spelers van Brunssum op bord 4 en 6 opdoken.

Uiteindelijk deden de vijf overgebleven basisspelers van UVS1 goede zaken (4½ uit 5) en scoorde ook nog een van de invallers.

Lees het hele verslag op de site van UVS

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.